InterSystem AB söker servicetekniker

InterSystem AB söker servicetekniker

Har du stor eller viss erfarenhet inom industriautomation? Gillar du att resa och att ha kundkontakt? Just nu söker InterSystem en servicetekniker för genomförande av service och support för våra kunder i Skandinavien. Låter det intressant?

Välkommen till InterSystem, ett medelstort internationellt företag där teamkänsla är en viktig ingrediens. Eftersom företaget är i en expansiv fas behöver vi just nu rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Din roll
Som servicetekniker på InterSystem arbetar du främst med serviceuppdrag till våra Skandinaviska kunder. Du kommer vara en del av vår eftermarknadsgrupp som utöver service även ansvarar för support, reservdelar och vissa optimeringsprojekt. Tjänsten bygger på stort eget ansvar och du kommer ha en modern servicebil till ditt förfogande.

Vi ser gärna att du har viss eller stor erfarenhet av industriautomation, helst både mekaniskt och elektriskt. Skulle du även ha kunskap inom PLC-programmering så är det väldigt meriterande.

Vem är du?
Trots att denna tjänst kräver viss erfarenhet så ser vi mycket till dig som person och din potential. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Välkommen med din ansökan!

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Håkan Persson, 0431 44 91 21
Ansökan skickas till hakan.persson@intersystem.se
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.intersystem.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har 50 anställda och omsätter ca 150 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se