InterSystem AB söker maskinkonstruktör

InterSystem AB söker maskinkonstruktör

Är du en maskinkonstruktör med stort eget driv och intresserat av att prova något nytt? Skulle du vara intresserad av att jobba i ett medelstort internationellt företag där teamkänsla är en viktig ingrediens? Välkommen till InterSystem, vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vårt uppdrag att leverera helhetslösningar inom palletering och E-handel. Eftersom företaget är i en expansiv fas behöver vi just nu rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Din roll
Som konstruktör på InterSystem arbetar du främst med projektstyrda uppgifter, men även med en hel del produktutveckling och produktanpassning. Du ingår i en teknikgrupp som idag omfattas av sju maskiningenjörer och fem automationsingenjörer. Tillsammans konstruerar ni anläggningar för palletering och E-handel som våra kunder runt om i världen beställt. I tjänsten ingår även vissa resor vid t.ex. uppstartsmöte inför ett projekt ute hos kund.

Vi söker en hungrig ingenjör med minst en kandidatexamen som har ett grundläggande intresse för teknik. Att du talar och skriver flytande svenska och engelska är en självklarhet, och kan du även hantera tyska är det mycket meriterande. Vi arbetar i Autodesk Inventor, vilket kan vara en fördel om du erfarenhet av.

Vem är du?
Vi ser till dig som person och din potential mer än till din erfarenhet. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:

Martin Samuelsson, 0431 44 91 13
Ansökan skickas till martin.samuelsson@intersystem.se
Mer info
Kontaktperson Martin Samuelsson
Telefon 0431 44 91 13
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intersystem.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 50 anställda och 160 MSEK i omsättning. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 40 % levereras på export utanför Skandinavien.