InterSystem AB söker en ekonomiassistent

InterSystem AB söker en ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning. Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst på ett internationellt växande företag där teamkänsla är en viktig ingrediens. Ansvarskänsla, kundservice och flexibilitet ligger till grund för all verksamhet på företaget.

Din roll
I din roll som ekonomiassistent blir dina främsta ansvarsområden kund och leverantörsreskontran samt lönehantering. Övriga arbetsuppgifter innefattar bl.a. att bemanna växeln samt löpande bokföring.
Eftersom vi hela tiden växer kommer även din roll att förändras framåt, vilket gör att du behöver känna ett intresse av att utvecklas. Tillsammans med oss andra kommer du även att behöva arbeta med att både sätta upp nya rutiner och att förfina befintliga.

Kvalifikationer/Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomi/administrativt arbete sen tidigare och gärna någon ekonomiutbildning/kurs med dig i bagaget. Du är van vid Office-paketet, har du arbetat i vårt affärssystem Monitor och Visma lön är detta meriterande. Du har ett intresse och en nyfikenhet för helheten på ekonomiavdelningen och hur den hänger ihop med företaget i övrigt.

Tjänsten kommer tillsättas i början av november så välkommen in med din ansökan.

Heltid, tillsvidareanställning

Lön enligt avtal.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Mattias Persson, 0431-44 91 02

Ansökan skickas till mattias.persson@intersystem.se
Mer info
Kontaktperson Mattias Persson
Telefon 0431449100
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intersystem.se/
Sista ansökningsdag 16 sept 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 45 anställda och omsätter ca 140 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 40 % levereras på export utanför Skandinavien.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se