InterSystem AB söker Automationselektriker

InterSystem AB söker Automationselektriker

Är du elektriker med viss eller god erfarenhet inom industriautomation? Gillar du att resa och vara en del av ett lagarbete med stort eget ansvar? Välkommen till InterSystem, vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vårt uppdrag att leverera helhetslösningar inom palletering och materialhantering. Eftersom företaget är i en expansiv fas behöver vi just nu rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Din roll
Som automationselektriker på InterSystem arbetar du främst i våra lokaler i Ängelholm där maskinerna monteras, elektrifieras och testas. När utrustningen är godkänd för leverans transporteras anläggningen till kund. Där har du en viktig roll att på ett effektivt sätt skapa en representativ och snygg installation kring våra maskiner. Det är även en fördel om du har goda mekaniska kunskaper då det ofta uppstår sådana moment i din vardag.

Kvalifikationer/Vem är du?
Vi ser gärna att du har arbetat som elektriker i ett antal år och är trygg i din yrkesroll. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med bra eget driv och med krav på dig själv och din omgivning. Erfarenhet kring frekvens-omriktare och bussystem är meriterande. Eftersom många av våra kunder finns utanför Skandinavien är det viktigt att du är bekväm i att resa och i det engelska språket.

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta: Roger Hultgren, 0768-089111
Ansökan skickas till roger.hultgren@intersystem.se
Mer info
Kontaktperson Roger Hultgren
Telefon 0768-089111
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.intersystem.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har 50 anställda och omsätter ca 160 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export utanför Sverige.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se