Elkonstruktör

Elkonstruktör

Är du en duktig elkonstruktör som vill prova något nytt? Skulle du vilja vara en del av ett team med högt till tak, bra kollegor och korta beslutsvägar? Välkommen till InterSystem, vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vårt uppdrag att leverera helhetslösningar inom palletering och materialhantering.
Eftersom företaget är i en expansiv fas behöver vi just nu rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Din roll
Som elkonstruktör på InterSystem är du en del av vår teknikgrupp som även består av fem maskinkonstruktörer och tre automationsingenjörer. Tillsammans utformar och designar ni våra systemlösningar, utifrån vår standard och kundens önskemål. Du kommer främst arbeta i ELPROCAD vilket vi hoppas att du har viss eller god erfarenhet kring. Du har även god kunskap om generell ellära, elkomponenter för elskåp samt vanligt förekommande fältbussystem.

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska är en självklarhet, och kan du även hantera tyska är det meriterande.

Våra anläggningar kan variera från enklare pallastare med endast ett produktflöde, till mer omfattande system där våra pallastare står sammankopplade med gemensam transportörslösning för produkt och pallhantering. InterSystem levererar även mindre eller större system med enbart transportörer, numera mycket till kunder inom e-handel.

Vem är du?
Vi ser till dig som person och din potential mer än till din erfarenhet eller utbildningsnivå. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Martin Samuelsson, 0431 44 91 13

Ansökan skickas till martin.samuelsson@intersystem.se
Mer info
Kontaktperson Martin Samuelsson
Telefon 0431 44 91 13
Email Mejla Martin Samuelsson
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intersystem.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 40 anställda och omsätter ca 100 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 40 % levereras på export utanför Skandinavien.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se