Eftermarknadschef

Eftermarknadschef

InterSystem AB söker Eftermarknadschef

Är du en driven person med mångårig erfarenhet inom industriautomation? Gillar du att leda en grupp och även duktig på kundvård? Om du känner dig trygg i denna mix, då har vi tjänsten för dig! Nu söker InterSystem ny chef för vår expansiva eftermarknadsavdelning.

Din roll
Som eftermarknadschef på InterSystem leder du vårt viktiga eftermarknadsteam som hanterar support, service, reservdelar samt ombyggnadsprojekt.

Som chef ska du driva och utveckla denna avdelning tillsammans med ditt team. Vi jobbar nära våra kunder så relationsbyggande kundbesök är en viktig del, också för att följa upp det arbetet vi gjort samt för att få en förståelse av kundens behov. Du kommer också ansvara för ombyggnadsprojekt, där ni ofta driver dessa förfrågningar hela vägen från offert till genomfört projekt. Våra kunder finns spridda på fyra kontinenter, så det är viktigt att du kan hantera internationella kontakter på ett professionellt sätt. Att du har en bra engelska är givet, kan du även hantera tyska så är det meriterande.

Vem är du?
Du ska vara en strukturerad person med mycket god teknisk bakgrund. Vi ser att du har en gedigen erfarenhet inom industriautomation och en känsla för kundkontakt. Du ska leda ett spännande team och en avdelning som växer, så du måste vara beredd att kunna jobba brett. Att kunna hoppa in och stötta där det behövs. Som person vill vi att du är positiv i din natur och med stor egen drivkraft.

Lön enligt avtal och kvalifikationer.
Tjänsten tillsätts omgående.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Erik Johnsson, 0431 44 91 10

Välkommen med din ansökan till jobb@intersystem.se alternativt via "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Erik Johnsson
Telefon 0431 44 91 10
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intersystem.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har 55 anställda och omsätter ca 170 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export utanför Sverige.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se