Resande maskinmontör

Resande maskinmontör

Din roll
Som maskinmontör på InterSystem arbetar du främst i våra lokaler i Ängelholm där maskinerna monteras, elektrifieras och testas. När utrustningen är godkänd för leverans transporteras anläggningen till kund. Där har du en viktig roll att på ett effektivt sätt skapa en representativ och snygg installation med vår utrustning.

Kvalifikationer/Vem är du?
Vi utgår ifrån att du är praktiskt lagd och gillar att arbeta med händerna. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med bra eget driv och med krav på dig själv och din omgivning. Erfarenhet av montörsyrket är såklart meriterande och så även erfarenhet inom industri-automation. Eftersom många av våra kunder finns utanför Skandinavien är det viktigt att du är bekväm i att resa och att du hanterar det engelska språket väl.
Mer info
Kontaktperson Roger Hultgren
Telefon 0431-449111
Email Mejla Roger Hultgren
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.intersystem.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 45 anställda och omsätter ca 140 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export utanför Sverige.