Automationselektriker

Automationselektriker

Din roll
Som automationselektriker på InterSystem arbetar du främst i våra lokaler i Ängelholm där maskinerna monteras, elektrifieras och testas. När utrustningen är godkänd för leverans transporteras anläggningen till kund. Där har du en viktig roll att på ett effektivt sätt skapa en representativ och snygg installation kring våra maskiner. Det är även en fördel om du har goda mekaniska kunskaper då det ofta uppstår sådana moment i din vardag.

Kvalifikationer/Vem är du?

Vi ser gärna att du har arbetat som elektriker i ett antal år och är trygg i din yrkesroll. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med bra eget driv och med krav på dig själv och din omgivning. Erfarenhet kring frekvensomriktare och bussystem är meriterande. Eftersom många av våra kunder finns utanför Skandinavien är det viktigt att du är bekväm i att resa och i det engelska språket.
Mer info
Kontaktperson Roger Hultgren
Telefon 0431-449111
Email Mejla Roger Hultgren
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.intersystem.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 45 anställda och omsätter ca 140 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 40 % levereras på export utanför Skandinavien.