Jobba som lärarvikarie via Humly, på dina villkor!

Jobba som lärarvikarie via Humly, på dina villkor!

Humly matchar utbildare med lärarvikariat hos hundratals skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Är du en person som gillar att jobba med ungdomar och vill göra skillnad i skolor - hos oss kan du få ett flexibelt extrajobb!

Du anger vilka ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av - utifrån dina preferenser får du tips på uppdrag och du väljer själv när och hur mycket du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar till heltidstjänster under längre vikariat.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke. Hör våra utbildare berätta om sina erfarenheter via youtube länken till höger.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsförening eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i Ängelholm
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på grundskole- eller gymnasienivå.
Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.humly.io
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly vill frigöra och lyfta fram potentialen hos flexibla utbildare. Vi vill vara en positiv kraft i samhället genom att hjälpa skolor och förskolor att uppnå sitt uppdrag att motivera och engagera barn och unga, även när ordinarie lärare saknas. För att uppnå detta utvecklar vi en digital marknadsplats, som utan onödigt krångel matchar flexibla utbildare med uppdrag i skolan så att drivkraften och kompetensen kommer eleverna till del. Humlys utbildare har sedan starten tillsatt över hundratusen utbildningstillfällen. Och vi söker ständigt fler som vill inspirera barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium runtom i landet.

Humly är stolta över att premierats utmärkelserna: Årets Sociala Innovation 2015, Årets Samhällsentreprenör 2017, Sveriges representant till Nordic EdTech Award 2019 och grundarna Kristoffer och Gustav blev nominerade till Årets Unga Företagare 2018.