Personaladministratör med löner

Personaladministratör med löner

Vi söker personaladministratör med löner

HNT Schakt & Transport AB växer och söker nu en driven administratör för en tjänst med fokus på lönehantering och andra personaladministrativa uppgifter. Är du en person som vill skapa hållbara och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra – välkommen att söka till oss på HNT.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Lönehantering i tidsrapporteringsprogrammet TransPA Gold och löneprogrammet Hogia Lön Plus, innebär även bla uppdateringar, årsskifte och semesteromställning. Uppdatering och underhåll av de anställdas vidareutbildningar och certifieringar. Schemaläggning och semesterplanering.
Kontakt med myndigheter. Du förser chaufförer med det de behöver för att kunna utföra sitt jobb. Andra uppgifter som dyker upp på kontoret – på HNT hjälps man åt.

Vi söker dig som:

Som har erfarenhet av
lönehantering och goda kunskaper i Officepaketet, detta är ett krav. Önskemål är att du har arbetat i branschen. Vana att jobba mot deadlines. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift. Som person är du engagerad, lyhörd och anpassar dig snabbt till nya förändringar utan att arbetet påverkas negativt. Du gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lever upp till den kvalitetsstandard som arbetet kräver. Det är viktigt att du har en helhetssyn utan att förlora känsla för detaljer. Vidare tar du även ett stort självständigt ansvar i dina arbetsuppgifter och ser till att dina processer går framåt. Du är en duktig administratör som är strukturerad och noggrann och tycker det är viktigt med ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare.

Tjänsten innebär – heltidsarbete. Arbetstiden är kontorstid, kl 8-17

För frågor om tjänsten kontaktar du Jennie Jönsson
på telefon 0431-44 9198.

Ansök senast 17 februari 2020

Din ansökan skickar du till jennie@hnt.se, vi tillämpar löpande urval.

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hnt.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är
ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Totalt har vi 230 anställda i egna bolag. Vi har 140 egna fordonsekipage, 11 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.


Hållbara och Nära transporter - Trygghet i varje uppdrag