Teknisk mekaniker till Ängelholm

HNT Schakt & Transport AB växer och förstärker nu med ytterligare en trygg och mekaniker. Är du en person som vill skapa hållbara och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Som mekaniker hos oss på HNT erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete i vår verkstad placerad på Älvdalens industriområde i Ängelholm. Du kommer att genomföra reparationer och service av våra 130 stycken lastbilar och maskiner både självständigt och i lag.

Kvalifikationer

Som person är du engagerad, lyhörd och anpassar dig snabbt till nya förändringar utan att arbetet påverkas negativt. Du har ett starkt fordonsintresse och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon, stor vikt läggs vid personlig lämplighet – rätt person på rätt plats.

Körkort B är ett krav, CE-körkort är meriterande.

Tjänsten innebär kvällstid – heltidsarbete med 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Bengt Leandersson på telefon 070-976 44 15.

Ansök senast 30 april 2019

Din ansökan skickar du till HNT Schakt & Transport AB, Älvdalsgatan 1, 262 73 Ängelholm eller e-post bengt@hnt.se, vi tilllämpar löpande urval.

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sökord:mekaniker, lastbilsmek, tunga fordon, verksatd, service
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hnt.se
Sista ansökningsdag 4 maj (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som funnits sedan 1938. Huvudkontoret är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm. Läget intill E6 ger oss en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö och Uppsala. Kombinerat med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen når vi snabbt de största orterna i Sverige. Vi transporterar gods över hela Sverige till våra nordiska grannländer.