Entreprenadingenjör till HA Bygg

Entreprenadingenjör till HA Bygg

HA Bygg är ett byggföretag som bedriver sin huvudsakliga verksamhet i västra Skåne samt södra Halland och tar sig an byggnation i stort och smått med samma engagemang.

Vi gör uppdrag med färdiga handlingar men kan även hjälpa till med framtagande av handling i totalentreprenad. Upplägg med totalåtagande välkomnas d.v.s. vi tar ansvar för samtliga underentreprenader och leveranser och samordnar dessa till slutlig produkt.

Vi möter upp myndigheters och beställares krav på kvalité, miljö och arbetsmiljö med utarbetade system. Vår personal utbildas fortlöpande i behörighet våtrum, heta arbeten, ställningskurser, arbetsmiljöansvar.

För att stärka upp organisationen ytterligare söker vi just nu entreprenadingenjörer med relevant utbildning och erfarenhet.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HA Bygg är ett byggföretag som grundades 1995 av Henrik Andersson och ägs sen 2000 av bröderna Henrik och Håkan Andersson. I dagsläget sysselsätter vi 120 st. engagerade pålitliga medarbetare som via korta beslutsvägar levererar produkter i hög kvalité, detta skapar nöjda och återkommande kunder.