Rekondtekniker husbilar

Rekondtekniker husbilar

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team.
Vill du arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade fordon? Då ska du inte tveka att söka denna tjänst!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som rekonditionerare kommer du att arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade husbilar. Ditt arbete är mycket skiftande och varje dag lär du dig nya saker och får sätta tänderna i nya tekniska lösningar. I ditt ansvar ligger t.ex. att göra klart leveransfordon innan de når sina nya ägare. I dessa fordon handlar det mest om att avlägsna täckplast, dammsuga och torka av ytor samt att provköra funktioner enligt ett protokoll.
En utvändig tvätt av fordonet görs och speglar och fönster putsas av. Du kommer också att rekonditionera våra kundinbyten där fokus är att göra fordonen så attraktiva som möjligt – vi är kända att ha toppklass på våra begagnade fordon.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket energi och fart, som ser rekond och rent och snyggt som något roligt, och inte som ett nödvändigt ont. Du har öga för detaljer, är noggrann och förstår varför ditt jobb är ett väldigt viktigt steg i vår försäljningsprocess. Kanske arbetar du med fordonsrekond eller lokalvård idag men vill ta steget till ett mycket mer omväxlande & utvecklande arbete. B-körkort krävs.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. Vi kommer att fortlöpande internutbilda dig på husbilars konstruktion och uppbyggnad, både på vår anläggning Ängelholm samt vår huvudanläggning i Örebro.

Skicka din ansökan

Då vi vill hitta rätt person omgående till denna tjänst kommer vi fortlöpande hantera de ansökningar som kommer in. Skicka in din ansökan snarast!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i över 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.