Signaltekniker sökes till spännande entreprenadföretag!

Signaltekniker sökes till spännande entreprenadföretag!

Är du utbildad inom järnväg och har ett brinnande intresse för signalteknik? Vill du ha en bättre balans mellan arbetsliv och privatliv och samtidigt kunna styra själv hur mycket du vill jobba? Då har vi jobbet för dig!

Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som signaltekniker hos vårt kundföretag arbetar du i huvudsak utomhus och i arbetslag hos järnvägsentreprenörer som bygger, driver och underhåller järnvägssystemet. Trafiksäkerheten är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst. Du kommer att utföra arbeten så som montering av kablar i spåren, arbeta med spårväxlar och signalanläggningar för S-räl och I-räl. Dokumentation av kontroller och felrapporter via digital informationsteknik ingår även i ditt arbete.

Vårt kundföretag erbjuder dig friheten som egen företagare och tryggheten som anställd. Utifrån deras plattform driver konsulterna sina uppdrag direkt med kund medan andra på företaget hanterar resten, allt från försäljning till administration. På så sätt kan du som konsult fokusera på det du är bäst på; att leverera kvalitet i uppdragen och samtidigt uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Din profil

Eftersom att du kommer att ha mycket kundkontakt ser vi att du är kommunikativ och räds inte för att knyta nya kontakter. Vi ser gärna att du tycker om att organisera och har en vilja till att arbeta effektivt och lönsamt för kund.

Skallkrav:
  • Utbildning inom järnväg som signaltekniker
  • Certifierad i SISÄ
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till eventuell examen/uppsägningstid
Placeringsort: Anpassas efter dina önskemål
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 sept (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag bedriver verksamhet med järnvägsentreprenader samt bemanning av underhålls- och investeringsprojekt inom järnväg. De tillhandahåller tekniker inom teknikgrenarna bana, el och signal. Deras personal har lång erfarenhet från branschen av både nybyggnation och underhåll samt besiktningsentreprenader. Strävan är att till kunderna leverera kvalitetstänkande personal med teknisk kompetens för att kunna vara ett starkt varumärke på marknaden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.