PHP-utvecklare

PHP-utvecklare

Ser du PHP som din hemmaplan? Vill du arbeta på ett bolag i framkant som är påväg att slå igenom på riktigt? Drivs du av en vi-gör-det-tillsammans-mentalitet med fokus på konsumenten och användarvänlighet? Vill du vara en nyckelspelare på din nästa arbetsplats? Fortsätt läsa, detta kan vara något för dig!

Jag har nämligen fått möjlighet att hjälpa min samarbetspartner Car.info att hitta sin nästa kollega och lagkamrat, en PHP-utvecklare. Jag genomför rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd direkt av Car.info och sitta på deras trevliga huvudkontor i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter

Som PHP-utvecklare kommer du tillsammans med dina kollegor utveckla och ständigt förbättra deras hemsida/applikation med fokus på användarvänlighet och att konsumenten blir nöjd. Du kommer få möjlighet att göra skillnad från dag ett. Du väljer själv dator/OS som arbetsredskap där 4k-skärmar är standard.

Car.infos stack:
Linux, PHP, Sphinx, Bootstrap, Nginx, MySQL, Redis, Git, Jira, Javascript

Din profil

Du som söker har förmodligen ett par års högskolestudier bakom dig, alternativt ett antal utvecklingsprojekt (i egen regi eller i en yrkesroll). Sedan tidig ålder gillar du teknik och tycker det är roligt att programmera. Du är en vän av snabba sidor och ser benchmark som facit på en snabb sida. Du har en "detta-löser-jag-mentalitet", vill jobba på ett bolag med familjär stämning och hänga med på deras resa framåt, det kommer bli utmanande men väldigt roligt.

Villkor

Start: Så snart som möjligt, uppsägningstid är dock inget hinder
Lön: Individuell lönesättning
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ängelholm

Vänta inte med att ansöka, jag kommer träffa kandidater så fort jag får möjlighet.
Mer info
Kontaktperson Erik Lindgren
Telefon 072-232 82 05
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Innan vi började med Car.info grundade vi och byggde upp Prisjakt.nu. I våra gener finns inställningen att konsumenten är viktigare än handlaren. Vårt mål är att Car.info skall få samma inverkan på bilhandeln som Prisjakt har fått på E-handeln. Car.info har idag över 220 000 unika besökare i veckan. Vi är idag 11 personer i Sverige (varav 6 utvecklare) och 17 Personer i Ukraina (som arbetar med datainmatning). Vi vill bli den enda relevanta bilsajten för alla personer, överallt i världen.

Vi håller oss uppdaterade med de senaste open source-teknikerna och drar oss inte från att införa nya verktyg om vi ser att det ger ett mervärde i form av att arbetet blir roligare, effektivare eller bättre. För intern kommunikation är vi hängivna användare av Slack.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.