Frontendutvecklare med blick för UX

Frontendutvecklare med blick för UX

Ser du frontendutveckling som en konstform? Vill du arbeta på en startup påväg att slå igenom på riktigt? Drivs du av en vi-gör-det-tillsammans-mentalitet med fokus på konsumenten och användarvänlighet? Vill du vara en nyckelspelare på din nästa arbetsplats? Då har jag uppdraget för dig!

Vi har nämligen fått möjlighet att hjälpa vår kund i Ängelholm att rekrytera deras nästa medarbetare och kollega, en frontendutvecklare med blick för UX. Vi på Framtiden genomför hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av kunden och vilken det är får du givetvis veta i kontakten med oss.

Sökord: frontend, backend, fullstack, Javascript, HTML, IT, frontendutvecklare, frontenddeveloper, backendutvecklare, backenddeveloper

Dina arbetsuppgifter

I rollen som frontendutvecklare kommer du ansvara för att hjälpa din backendkollegor med allt som har med frontend att göra. Du kommer bli deras räddare i nöden. Du kommer få möjlighet att göra skillnad från dag ett och bidra till att uveckla företagets hemsida/applikationer. Fokus ligger på användarvändlighet och att konsumenten blir nöjd.

Din profil

Du som söker har en ryggsäck fylld med både kunskap och engagemang. HTML, CSS och Javascript är väldigt bekanta uttryck och du gillar att vara en i laget samtidigt som du gärna skiner lite extra. Vilken utbildningsbakgrund du har är inte det viktigaste i rekryteringsprocessen, du kan både vara självlärd alternativt studerat på YH, högskola eller univiersitet. Du är helt enkelt på jakt efter en utmaning och en arbetsplats som präglas av samarbete, prestation och gemenskap. Bra svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav i rollen.

Villkor

Start: Så snart som möjligt, uppsägningstid är dock inget hinder
Lön: Individuell lönesättning
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ängelholm

Vi träffar kandidater löpande, så ansök redan idag!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.