Inom Derome är vi idag över 2300 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Ängelholm

Arbetsuppgifter

Deromes satsning i Skåne går som tåget! Ambitionen är att vara marknadsledande i Skåne och proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och industrihandelsmarknaden. På två år har företaget etablerat ett stort nätverk av bygg- och järnvaruhandlare riktade mot bygg- och industrikunder i södra Sverige.

I början av 2021 öppnar vi ytterligare en bygghandel - i Ängelholm, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Som Innesäljare arbetar du med att utveckla affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja samt har erfarenhet från branschen. För att lyckas som Innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde i början av 2021. Placering är i Ängelholm.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Maria Nilen på tel. 0431-491641 eller maria.nilen@derome.se.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-10-18
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Våra byggvaru- och industrivaruanläggningar finns i västra och södra Sverige. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Derome se www.derome.se