Operatör / Junior underhållstekniker / Reparatör

Operatör / Junior underhållstekniker / Reparatör

Är du tillgänglig omgående och har ett stort intresse för maskiner och teknik? Är du självgående och trivs med varierande arbetsuppgifter? Då har vi ett passande uppdrag för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Paragon Nordic. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård och styling, industri, hushåll, sport och fritid och livsmedel åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

ArbetsuppgifterI rollen som underhållstekniker ansvarar du för såväl förebyggande underhåll som felsökning och reparation av trasiga maskiner. Då företaget verkar inom aerosol-industrin handlar det om exempelvis maskiner för fyllning, lockpåsättning och etikettering. I rollen ingår även förbättringsarbete för att effektivisera arbetsmiljön samt installering av ny utrustning/maskiner ute i produktionen. Du arbetar tätt med övrig produktionspersonal för att se till så att produktionen fortlöper som den ska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom produktion/tillverkningsindustri (meriterande)
  • Kunskap inom pneumatik och svetsning (meriterande)
  • Truckkort (meriterande)
  • Skriver och talar flytande svenska
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Eket
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, underhållsmekaniker, maskinist, mekaniker, reparatör, reparation, underhåll, felsökning, mekanik, maskiner, Eket, heltid
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!