Systemutvecklare / .NET / Utvecklare till Lindab

Systemutvecklare / .NET / Utvecklare till Lindab

Är du systemutvecklare och letar efter nya utmaningar. Vi söker nu dig som har bred kompetens och stort intresse för systemutveckling. Du är lösningsfokuserad och drivs av att utveckla och förbättra vardagen för dina kunder!

Om företagetLindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 8 242 MSEK år 2017. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök gärna: www.lindab.com

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare på Lindab arbetar du i nära samarbete med dina kollegor på avdelningen IT solutions, som är en koncerngemensam funktion med uppdrag att leverera IT lösningar och tekniskt stöd till den interna verksamheten såväl som till deras kunder. Du arbetar både med front- och backend-programmering där du arbetar med underhåll- och vidareutveckling av befintliga system samt i viss mån framtagning av helt nya lösningar. Innefattar allt från programmering av webbaserade, Windows-klientbaserade och mobila plattformsapplikationer, inklusive databasanslutningar och underhåll. Du arbetar även med att leda och stötta IT-partners och konsulter med integrationer av applikationer från tredje part och integrera externt utvecklade applikationer till Lindabs IT-miljö. Arbetet sker i stor utsträckning i projektform där du tillsammans med dina kollegor samarbetar och tar ansvar för allt från kundkontakt, kravställning, design, kvalitetssäkring och färdig lösning.

Formella krav
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat vis
  • Erfarenhet av arbete med komplexa applikationer, bestående av delprogram och/eller databasan-slutningar eller integrationer till andra IT-applikationer
  • Goda programmeringskunskaper i C# och .NET
  • Webbutveckling med HTML/JavaScript (meriterande)
  • Kunskap om iOS och Android utveckling (meriterande)
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
Vi ser att du är en lagspelare som vill bidra till helheten och motiveras av att samarbeta när med dina övriga kollegor på avdelningen. Du har många kontaktytor och därför värdesätts dina samarbets-, kommunikativa- och pedagogiska förmågor. I och med att du arbetar med systemutveckling ser vi att du drivs av att arbeta med problemlösning på ett lösningsfokuserat och prestigelöst sätt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lindab.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, mjukvaruutvecklare, programmerare, .NET, C#, webbutveckling, HTML, JavaScript, iOS, Android, applikationer, IT, developer, software developer, software engineer, frontend, backend
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.