Säljare / Utesäljare till Kranpunkten

Säljare / Utesäljare till Kranpunkten

Brinner du för försäljning och att skapa långsiktiga kundrelationer? Trivs du med en varierande vardag där du ges frihet under ansvar? Då kan tjänsten som säljare till Kranpunkten vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetKranpunkten i Båstad AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner i Norden. Företaget riktar sig mot bygg- och industribranschen då de förser sina kunder med liftar, truckar, bygghissar och klätterställningar.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för uthyrning av Kranpunktens maskiner. Dina arbetsuppgifter innefattar kundbesök, offertarbete, proaktiv bearbetning och uppföljning. Du har ansvar för att identifiera möjligheter och behov hos kunden i syfte att utveckla försäljningen och samarbetet. Du kommer till viss del även att arbeta med nykundsbearbetning där du ansvarar för att ta kontakt och bearbeta nya kunder med syfte att förstå behov i tidigt skede. Dina kunddialoger präglas av förtroendeingivande och långsiktiga relationer där du skapar mervärde för kunderna genom att bygga och bevara god kundkontakt. Resor i tjänsten förekommer då kunderna är placerade i Södra Sverige.
  • Kundbesök och proaktiv bearbetning av kunder
  • Identifiering av möjligheter och behov
  • Bygga och bevara god kundkontakt
  • Administrativt arbete kring offertarbete
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av en roll där du har arbetat med försäljning
  • Meriterade med erfarenhet från byggindustrin
  • Tekniskt intresse är meriterande
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
För att passa i rollen som säljare tror vi att du är en relationsskapande person med god kommunikativ förmåga. Du har en god struktur i ditt dagliga arbete som ligger till grund för att du självständigt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Vi ser att du är en positiv person med stort engagemang i det du tar dig an. Vidare är du duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapar förtroende hos dina kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Förslöv
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, försäljning, utesälj, utesäljare, uthyrning, maskin, byggbranschen, bygghissar, liftar, truck, Kranpunkten, heltid
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!