Säljare / Showroom / Butikssäljare

Säljare / Showroom / Butikssäljare

Trivs du i en varierad och rådgivande säljroll och vill utvecklas på ett expansivt företag? Drivs du av att nå snabba resultat och långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

ArbetsuppgifterI rollen som säljare utgår du från företagets showroom i Ängelholm. Där hjälper du dina kunder att välja rätt bland företagets produkter och tar ett långtgående ansvar för försäljningen. I arbetsuppgifterna ingår även att stötta företagets kunder över telefon, mejl och chatt gällande offerering, reklamationer samt order- och leveransärenden. Du får möjligheten att utnyttja olika kommunikationskanaler i ditt säljande och agerar som en vägledande part för dina kunder. Då företaget siktar på att expandera sin verksamhet ytterligare finns stora möjligheter för rätt person.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av sälj och/eller kundkontakt
  • Erfarenhet från byggvaruhandeln/glasbranschen är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Du är en målinriktad säljare med en känsla för affärer där kunden står i centrum. Du är nyfiken på företagets produkter och strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt. Du kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt. I rollen som säljare arbetar du strukturerat och kan hantera en hög stressnivå med flera pågående kundärenden. Du utmanar dig själv och tar egna initiativ till att utveckla ditt nätverk av potentiella kunder.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ängelholm
Lön: fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bygg, sälj, byggvaruhandel, glas, fasadglas, butikssäljare, försäljning, innesäljare, Heltid, Ängelholm, Skåne, Helsingborg
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!