Lagermedarbetare till Paragon Nordic i Eket

Lagermedarbetare till Paragon Nordic i Eket

Trivs du i en fysisk roll? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och tillgänglig omgående? Vi söker dig till en roll som lagermedarbetare i Eket utanför Örkelljunga.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Paragon Nordic har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Paragon Nordic en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård och styling, industri, hushåll, sport och fritid och livsmedel åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

ArbetsuppgifterSom lagermedarbetare på Paragon Nordic arbetar du i två olika lagerlokaler med plockning av orders, lasta pallar, ta emot och lastning av gods, hantering av frakt och tullhandlingar och kontakt med speditörer. Den ena lagerlokalen ligger i anslutning till Paragon Nordics fabrik och produktion i Eket och är utemiljö, den andra lokalen ligger i Drakabygget, ca 15-20 min norr om Eket i inomhusmiljö.

Teamet består av en lagerförman som ansvarar för schemaläggningen och utgår från Eket och två lagermedarbetare som arbetar självständigt ute i de olika lagerlokalerna. Då en av lagermedarbetarna ska sluta söker vi nu en ersättare. Det finns även en chaufför som tillhör produktionen, men som kör mellan lagerlokalerna och som man har daglig kontakt med. Arbetet kan innebära tunga lyft samt hantering av farligt gods, vilket du kommer få utbildning i vid introduktion.

Arbetstiderna är mån-tor: 06.28-16.00, fre: 06.28-12.10. Var 5:e fredag är arbetstiden till 16.00, vilket man i teamet turas om att arbeta. Det bjuds på frukost och frukt varje dag.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom t ex. lager, produktion, terminal
  • Kan hantera tunga lyft (upp mot 25 kg)
  • Truckkort A & B
  • Körkort B
  • C-körkort (meriterande)
  • Flytande i svenska i tal och skrift
Vi söker dig som är handlingskraftig och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du är självgående i dina rutiner och trivs att arbeta självständigt. Vidare har du sinne för noggrannhet och struktur.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Eket, utanför Örkelljunga
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, terminal, produktion, truck, truckkort, Eket, örkelljunga, ängelholm, helsingborg, Åstorp, Laholm, lagermedarbetare, lagerpersonal
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!