Lageradministratör / Orderhantering / Logistik

Lageradministratör / Orderhantering / Logistik

Vill du arbeta på ett familjärt företag med god stämning och korta beslutsvägar? Har du eventuellt lagervana och går i tankarna att rikta in dig mot en mer administrativ roll? Denna tjänst passar dig som tycker om eget ansvar och stor variation i arbetet samt vill vara en del av en arbetsplats som präglas av trevliga kollegor och högt i tak.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HYR-IN.

Om företagetDet är ett lokalt företag som hyr ut maskiner och utrustning till bygg- och anläggningsföretag, industri och offentlig sektor. Deras medarbetare har gedigen erfarenhet från uthyrnings-, bygg- och anläggningsbranschen. Företaget erbjuder ett personligt och genuint bemötande med hyreslösningar som de anpassar efter kundens behov. I dagsläget är de 30 medarbetare varav 10 utgår ifrån Ängelholm som är moderdepån och företaget har även verksamhet i sex andra orter från Malmö till Markaryd.

ArbetsuppgifterSom lageradministratör består en stor del av ditt arbete av orderhantering vilket innebär bland annat dokumenthantering av maskiner och hålla reda på kemikalieregister. Du förväntas även vara behjälplig med exempelvis besiktningar, enklare reparationer och lägga in nya objekt i systemet m.m. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att beställa reservdelar, lagersändningar, hantera in- och utleveranser samt att se till att lagret är iordningställt.

Du arbetar nära fem andra kollegor och blir en del av ett härligt team!

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av lager, administration och/eller koordinering
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av logistikbranschen
  • B-körkort
  • Obehindrat i svenska, tal och skrift
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det behövs, samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. För att trivas i rollen har du en öppenhet för förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har en nyfikenhet och strävar ständigt efter att hitta bästa lösningen. Du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ängelholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagerarbetare, lageransvarig, logistik, administration, koordinering, körkort, heltid, rekrytering, Ängelholm, Skåne
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!