Kvalitetsingenjör inom medicinteknisk produktion!

Kvalitetsingenjör inom medicinteknisk produktion!

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och en ingenjörsbakgrund? Vill du vara med och påverka och trivs med att ta stort eget ansvar? Här får du möjligheten att påverka och driva utvecklingsarbetet framåt och blir på så sätt en viktig del av Nolato MediTors utvecklingsprocess.

Om företagetNolato MediTor utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter till medicinteknik och läkemedelsbranschen. I deras produktion i Torekov bearbetar och vidareförädlar dem de flesta polymera material. Deras kompetensområden innefattar formsprutning, doppning och extrudering. Förutom deras tillverkningsteknologier utför dem montage, både helautomatiskt och manuellt. Deras tillverkning sker till stor del i hygien- eller renrumsmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på produktkvalitet och spårbarhet.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsingenjör driver du självständigt kvalitetsprocesser där utveckling och förbättringar utgör en viktig del. Du arbetar i projektteam och har många kontaktytor även utanför produktionen. Många av ärendena är relaterat till avvikelsehantering, både interna revisionsavvikelser men även kundreklamationer vilket gör att du kommer att ha mycket kundkontakt. Rollen innebär en del dokumentation och du sköter hela förloppet från orsaksanalys till att strukturera upp och genomföra åtgärdspaket. Som kvalitetsingenjör opererar du nära produktionen för att snabbt kunna agera på problem som dyker upp. Att hela tiden ligga steget före och arbeta proaktivt med riskbedömningar och förbättringar är en självklarhet för dig.

Formella krav
  • Högskole- eller Civilingenjör i Maskin- eller Kemiteknik, eller liknande alternativt utbildning eller erfarenhet från kvalitetssäkring
  • Goda kunskaper inom validering (även mjukvaruvalidering), revisioner, samt IT är meriterande
  • Erfarenhet av kvalitetssäkring inom läkemedel eller livsmedel eller är starkt meriterande. Om du har erfarenhet av LEAN-kultur är detta också starkt meriterande.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och motiveras av att ta eget ansvar och driva dina processer framåt på egen hand. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt som du värnar om hög kvalitet i det du levererar. Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrund och kompetenser och är nyfiken på att ta dig an utmaningar tillsammans med dina kollegor. Det är av stor vikt att du är noggrann i ditt sätt att dokumentera och att du motiveras av att leverera lösningar samt vidareutveckla processer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nolato MediTor.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torekov
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetsingenjör, kvalitetssamordnare, kvalitetskoordinator, QA, Quality assurance, heltid, Skåne
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!