Fyllningsoperatör / Operatör / Blandningsassistent i Eket

Fyllningsoperatör / Operatör / Blandningsassistent i Eket

Är du tillgänglig omgående och har ett intresse för maskiner samt teknik? Är du självgående och noggrann som person samt är duktig på att följa skriftliga instruktioner? Då har vi ett passande uppdrag för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Paragon har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård och styling, industri, hushåll, sport och fritid och livsmedel åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

ArbetsuppgifterI rollen som fyllningsoperatör ansvarar du för att ta emot ordrar med olika volymer av kemiska produkter för fyllning i dunkar, därefter markerar du dem med rätt etikett samt lämnar på lagret. Dunkarna finns i olika volymer såsom 5, 10 och 20 liters vilket innebär att du ska klara av tunga lyft. Idag finns det tre linjer i produktionen och du tillhör en av dessa samt arbetar självgående i din roll.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av produktionsarbete är meriterande
  • Truckkort är meriterande
  • Skriver och talar flytande svenska
I rollen som påfyllningsoperatör tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och är strukturerad i ditt arbetssätt samt är uppmärksam på detaljer då du är mån om att göra ett bra arbete. Du har en positiv attityd till ditt arbete och värdesätter långsiktigt engagemang till företaget. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i arbetet utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Eket
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fyllningsoperatör, operatör, maskin, teknik, produktion, produktionsmedarbetare, truckkort, konsult, heltid, eket, skåne
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!