Ekonomiansvarig / Ekonom / Redovisning

Ekonomiansvarig / Ekonom / Redovisning

Har du tidigare erfarenhet av en bred och varierad roll som exempelvis redovisningsekonom eller ekonom från ett mindre företag? Har du hög integritet och är strukturerad i ditt arbete samt trivs med flera kontaktytor? Nu finns möjligheten att bli en del av ett härligt och familjärt team i Ängelholm!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HYR-IN.

Om företagetDet är ett lokalt företag som hyr ut maskiner och utrustning till bygg- och anläggningsföretag, industri och offentlig sektor. Deras medarbetare har gedigen erfarenhet från uthyrnings-, bygg- och anläggningsbranschen. Företaget erbjuder ett personligt och genuint bemötande med hyreslösningar som de anpassar efter kundens behov. I dagsläget är de 30 medarbetare varav 10 utgår ifrån Ängelholm och företaget har även verksamhet i bland annat Malmö, Landskrona och Markaryd.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiansvarig ansvarar du för företagets löpande ekonomiarbete. Du arbetar med kund- och leverantörsreskontra, fakturering, löpande bokföring, påminnelser och betalningar. Vidare ansvarar du för att hantera skatter och moms samt löner till både tjänstemän och kollektivanställda inom företaget. Du har en nära kommunikation med depåcheferna och stöttar upp vid ekonomiska frågor från kunder. Det kan även finnas frågor av controlling-karaktär att hantera.

Här blir du en del av ett glatt team som har högt till tak och som är engagerade för kundernas bästa samt har roligt ihop!

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning
  • Erfarenhet av brett ekonomiarbete, såsom redovisning och löner
  • Kunskaper i affärssystem, Visma admin och lön är meriterande
  • Obehindrat i svenska, tal och skrift
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med god struktur. Du är även noggrann och uppmärksam på detaljer där du upptäcker sådant som andra ofta missar. Då du arbetar tätt ihop med kollegor, ser vi det som viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra och har en god socialförmåga. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ängelholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiansvarig, löner, redovisning, ekonom, bokföring, löpande bokföring, årsbokslut, fakturering, Ängelholm, Skåne, Heltid
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!