Butikssäljare / Försäljning / Vitvaror / Hemprodukter

Butikssäljare / Försäljning / Vitvaror / Hemprodukter

Vill du bli en del av Sveriges ledande kedja för vitvaror och hemprodukter? Brinner du för kundservice och försäljning? ELON i Båstad söker nu en driven säljare på 75 % till deras butik på Entré Båstad. Här erbjuds du en spännande roll och får arbeta med högkvalitativa varumärken.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetELON-butiken i Båstad är en del av Kökspunkten i Ängelholm AB och säljer vitvaror, köksprodukter, belysning, matlagningsprodukter, porslin samt andra hemprodukter. Företagskulturen präglas av en familjär känsla där samarbete, engagemang och hög kundservice värdesätts av både kunder och kollegor. Här blir du en del av en väletablerad arbetsgrupp där du får möjlighet att utveckla din kunskap inom försäljning och hemprodukter.

ArbetsuppgifterSom butikssäljare arbetar du med varierade arbetsuppgifter i butiken. Huvudfokus är försäljning och kundservice ihop med vanligt förekommande butikssysslor som att vara behjälplig vid beställningar, skyltning i butik och kundleveranser. Du arbetar aktivt med försäljning och hjälper kunden till rätt lösning med engagemang, nyfikenhet och gediget intresse genom hela säljprocessen. I rollen ingår även att ansvara för att skapa en trivsam och säljande butik och miljö. Eftersom du arbetar med vitvaror kan tunga lyft i tjänsten förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning och butik, gärna kunskap om vitvaror och/eller hemprodukter
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi söker dig som drivs av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare motiveras du av att skapa affärer och se resultat i ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra människor och ser till hela gruppens intresse framför ditt eget. Du drivs av att få arbetsuppgifter utförda även om uppgiften går utanför ramarna för dina vanliga sysslor. Förutom kundmötet vill vi att du har ett öga för att butiken är i absolut bästa skick varje dag, det vill säga att den ger ett inspirerande intryck samt en säljande känsla.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Båstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksmedarbetare, kassapersonal, service, sälj, försäljning, receptionist, kundmottagare, lager, order, elektriker, serviceelektriker, vitvaror, hemelektronik, elektronik, deltid, Båstad
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!