VS-montörer till Prenad i Ängelholm

VS-montörer till Prenad i Ängelholm

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår serviceavdelning i Ängelholm.

Om jobben

Vi söker en VS-montör för servicearbeten. Här arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i större projekt och i små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Vi söker även en VS-montör med mer inriktning på energisparprojekt. Det kan vara installation av värmepumpsanläggningar, både stora och små. Gas- och fjärrvärme-installationer. Du kommer att ha en hel del samarbete med vår ventilationsavdelning när vi utför totalentreprenader inom energispar. Vi ser gärna att du har både löd- och svetslicens.

Arbetsuppgifterna innebär:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du kommer att vara en del i ett team med både erfarna och lite nyare montörer. På vår avdelning har vi både erfarna projektledare och projektörer som stöd till våra montörer. I ansökan beskriver du vilket område du i huvudsak vill arbeta inom, service eller energisparprojekt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av yrket samt är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har liftkort, svetskompetens från Gassvets och TIG men inget krav. B-Körkort är ett krav.

Du som person ska ha ett brinnande teknikintresse, är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 1:a mars 2021.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)