Styr- och reglertekniker till Prenad VS i Ängelholm

Styr- och reglertekniker till Prenad VS i Ängelholm

Är du en servicetekniker som gillar ordning och reda? På Bravida Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du arbeta med styr- och regler samt injustering av hydroniska system, affärer och dagliga möten med våra trevliga kunder? Är du driven och vill utveckla dig själv och verksamheten fastighetsautomation inom Bravida Prenad. Nu söker vi en styr- och reglertekniker till vår VS-avdelning i Ängelholm.

Om jobbet

Du kommer att ingå i vårt arbetslag som håller på med teknisk service. Där får du planera ditt arbete både självständigt och som en del i gruppen. Du utför service samt större och mindre ny- och ombyggnadsuppdrag åt våra kunder inom fastighetsautomation. Vara delaktig i energispar uppdrag. Vi vill även att du kan hjälpa våra injusterare både vid driftsättning och felsökning. Erfarenhet från prissättning av styr- och reglerinstallationer är en merit. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Utföra serviceuppdrag och driftunderhåll av fastighetsautomation
  • Felsökning, driftsättning, nyinstallations etc.
  • Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Prissättning och offertlämning av styr- och regler arbeten
  • Injustering- felsökning av hydroniska system
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida Prenad i Ängelholm har avdelningar inom el och vs. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och privatpersoner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsautomation, gärna med erfarenhet från flera olika typer av styrsystem med inriktning på programmering och konstruktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av energibesparingsåtgärder. Det är mycket meriterande om du har arbetat med underhåll, styr- och reglerteknik eller har el-kompetens. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, och möjlighet att hyra fjällstuga. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet tillsammans. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 19 feb 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (18 dagar kvar)