Serviceelektriker till EEAB Prenad Ängelholm

Serviceelektriker till EEAB Prenad Ängelholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceelektriker till Prenad i Ängelholm. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som serviceelektriker på EEAB Prenad arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och driftunderhåll åt våra kunder.
  • Ansvara för uppdragets tekniska utförande
  • Inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. På Bravida Prenad i Ängelholm är vi cirka 55 medarbetare. Vi har både en serviceavdelning och en entreprenadavdelning, men du kommer tillhöra vår serviceavdelning.

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, fastighetsägare, industrin samt byggföretag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper

Vem är du?

Hos oss på Prenad får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom service och är van vid självständigt arbete med problemlösning i kontakt med kunder. Det är viktigt att du tycker det är roligt att arbeta inom service och är serviceminded. Du är ansvarstagande och är en person som gillar att lösa problem. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Prenad behöver du vara driven och ha framåtanda. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

På Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Prenad är en stor arbetsgivare - en av de största tillsammans med Bravida inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-05-05

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Prenad är en del av Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)
Visa var