Kalkylator/projektör inom el till EEAB Prenad Ängelholm

Kalkylator/projektör inom el till EEAB Prenad Ängelholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kalkylator/projektör till vår el-avdelning i Ängelholm.

Om jobbet

Som kalkylator/projektör på EEAB Prenad kommer du att projektera el-anläggningar och ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag på vår el-avdelning. Du kommer även att medverka vid projektplanering, projektledning och upprätta efterkalkyler samt medverka vid avtalsförhandlingar tillsammans med avdelningschefen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Lägga grunden för lönsamma projekt
  • Med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader
  • Medverka vid avtalsförhandlingar
  • Behjälplig vid framtagning av produktionskalkyl samt offertberedning
Som kalkylator/projektör på Prenad får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Du är utbildad el-ingenjör eller liknande, med erfarenhet från projektering och kalkylering inom el och installationsbranschen. Du har goda kunskaper i projektekonomi. Har du tidigare erfarenheter av kalkylering, kalkylprogram samt projektekonomi är det meriterande. Du ska ha data vana och arbetat i kalkylprogrammet Maxikod, Cad eller likande. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som trivs med affärsmässiga lösningar. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Prenad är en stor arbetsgivare - en av de största tillsammans med Bravida inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-05-05

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Prenad är en del av Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)
Visa var