Kalkylator inom el till Prenad Ängelholm

Kalkylator inom el till Prenad Ängelholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av kvalitativt i ett snabbt tempo. Nu söker vi en noggrann och strukturerad kalkylator inom el till våra uppdrag i Nord Västra Skåne, Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som kalkylator på Prenad arbetar du självständigt och har ansvar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att delta tidigt i processer med att gå från ide till projekt och vara en viktig del i projektplanering. Med ett nära samarbete med Avdelningschef, projekt o serviceledare kommer effektiva och attraktiva lösningar att skapas.

Arbetsuppgifternas innehåll:
  • Designa anläggningar i tidiga skeden, från ide till projekt
  • Upprätta kalkyler och medverka vid projektets planering
  • Ta in offerter
  • Medverka vid avtalsförhandlingar
  • Medverka vid större inköp på projekten
På Prenad i Ängelholm, har vi kompetens inom el och vs.Vår EL avdelning består av 50 medarbetare som drivs av engagemang, handlingskraft, kvalitet och att ha roligt på jobbet. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du
Vi söker dig som har teknisk utbildning och flerårig erfarenhet som kalkylator inom el, alternativt att du har arbetat som projektledare eller konstruktör inom el. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik. Erfarenhet av kalkylering/projektering för totalentreprenader är meriterande. Då vårt arbete sker i datamiljö ska du ha god datorvana. B-körkort är ett krav.

I rollen som kalkylator krävs det att du är noggrann, uthållig och har ett strukturera arbetssätt. Du har ett sinne för detaljer, ett förtroendegivande arbetssätt och arbetar alltid med fokus på projektens och kundens bästa. För att trivas i arbetsgruppen bör du vara resultatorienterad och samarbetsvillig.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelnin

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida Prenad är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns "Bravidaskolan", med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 November 2020.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)