Medarbetare däcksäsong

Medarbetare däcksäsong

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med merparten av förekommande arbetsuppgifter på en däckverkstad såsom däckbyten, hjulskiften, hjultvätt, balanseringar, montage men även enklare serviceuppdrag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är service-minded, positiv och kan skapa goda relationer med kunder såväl som arbetskamrater. Du är målinriktad, stresstålig, ansvarsfull, har god prioriteringsförmåga samt god fysik.

Kvalifikationer

Fordonsteknisk utbildning samt B-körkort är meriterande, men inte ett krav.

Vårt erbjudande

Hos Bil-Månsson kommer du att ingå i ett trevligt arbetsteam. Under högsäsong dubblerar vi personalstyrkan på våra däckverkstäder. Vi erbjuder heltid, visstidsanställning med fast lön.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsterna, ring Patrik Bengtsson, Verkstadssamordnare, 0431 - 898 45 eller Mikael Torstensson, Bildelssamordnare, 0431 - 898 60.

Facklig representant för IF Metall är Andreas Lindell, 0431- 898 49.

Vi söker även medarbetare till våra anläggningar i Klippan och Båstad.

Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil-Månsson är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault och Dacia och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bil-Månsson finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Båstad.

Varmt välkommen att besöka oss!