Kundsupportmedarbetare till Marknadsplatsen i Ängelholm

Kundsupportmedarbetare till Marknadsplatsen i Ängelholm

Primära ansvarsområden

Du ska representera Bil-Månsson och stå för ett varmt välkomnande vid kundens första kontakt med Marknadsplatsen, identifiera kundens syfte med besöket och vägleda efter detta, kunna beskriva och förmedla Bil-Månssons bilägartjänster, driva Bil-Månssons digitala kundmöte, vara Bildelssäljare och proaktivt supportera våra PST(Personliga Servicetekniker) liksom vara frontperson för vårt Skadecenter.

Kompetenskrav

Mycket god datorvana, hög teknisk kompetens och förmåga att förklara tekniska samband på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. B-körkort är ett krav. Bilintresse är givetvis meriterande.

Personliga egenskaper

Du har hög social kompetens, en positiv framtoning och ett professionellt uppträdande gentemot kunden. Vidare är Du lyhörd, serviceinriktad, arbetsvillig, kvalitetsmedveten, stresstålig, flexibel, lösningsfokuserad och förändringsbenägen. Du är van att arbeta självständigt samt har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som kunder.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare, heltidstjänstgöring, placeringsort är Ängelholm.

Information och kontaktpersoner

Frågor om tjänsten besvaras av Servicemarknadschef Thord Eliasson, 0431-898 41. Facklig företrädare är Sandra Pettersson, Ordf Unionen, 0431-898 62.

Välkommen med Din ansökan dvs CV och Personligt brev! Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil-Månsson är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault och Dacia och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bil-Månsson finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Båstad.

Varmt välkommen att besöka oss!