Fastighetsskötare till Bil-Månsson i NV Skåne

Fastighetsskötare till Bil-Månsson i NV Skåne

Vi söker omgående en Fastighetsskötare som ska ansvara för den inre och yttre skötseln av våra anläggningar dvs bilhallar och verkstäder företrädesvis i Nordvästra Skåne.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med felsökning, tillsyn/kontroll/besiktning, skötsel och förebyggande underhåll av exempelvis ventilation, kompressorer, automattvättar samt ansvara för löpande tillsyn av våra miljöstationer liksom sköta kontakterna med vår avfallsentreprenör. Vara behjälplig vid planerade åtgärder som utförs av under-/sidoleverantörer Du kommer följa ett planerat arbets- och ronderings-schema och tillsammans med arbetsledaren revidera det vid behov samt se till att alla inkomna felanmälningar åtgärdas och återrapporteras i ärendehanteringssystem. Vid behov avropa samt följa upp externa hantverkare/arbeten och kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning från bygg, fastighet eller VVS alternativt 3-5 års praktisk erfarenhet av liknande tjänst som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskap inom styr- och reglerteknik, i övrigt mycket praktiskt handlag och teknikintresse. Meriterarande för tjänsten är också heta arbeten samt genomförd och godkänd liftutbildning. Tjänsten kräver att du har B-körkort, behärskar svenska språket i tal och skrift samt är en van datoranvändare.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad, arbetsvillig, kvalitets- medveten, stresstålig och flexibel. Du måste vara van att arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som kunder.

Information och kontaktpersoner
Har du frågor om tjänsten så ring Thord Eliasson, Servicechef, 0431-89841. Facklig företrädare är Andreas Lindell, IF Metall, 0431-89849.

Anställningen är tillsvidare, heltid med placeringsort Ängelholm

Välkommen med din ansökan till Carin Paulin, HR Business Partner, carin.paulin@bilmansson.se senast 2018-09-23

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Thord Eliasson, Servicechef
Telefon 0431-898 41
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmansson.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil-Månsson är ett personligt familjeföretag sedan 1922. Vi är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault och Dacia och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bil-Månsson är inne i ett expansivt skede och finns nu förutom i Eslöv och Hörby även i Ängelholm, Klippan och Båstad. Totalt är vi 170 medarbetare, säljer 5 000 bilar om året och omsätter 1 miljard kr.