Lagersäljare sommar, Beijer Ängelholm

Lagersäljare sommar, Beijer Ängelholm

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu lagersäljare till teamet i Ängelholm. Söker du sommarvikariat med möjlighet till förlängning och kan arbeta heltid under sommaren? Besitter du dessutom kunskap/ erfarenhet av lager? Då är detta något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Ängelholm!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock under dag/kvällstid. Rollen innebär även mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en flexibel roll, snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har giltigt truckkörkort och körkort (minst AM). Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare! Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni till augusti på heltid med möjlighet till förlängning.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Placeringsort Ängelholm. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, HR Specialist Beijer Byggmaterial denise.nilsson@beijerbygg.se

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Ängelholm
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.