Vi söker Fastighetsförvaltare/ansvarig

Vi söker Fastighetsförvaltare/ansvarig

Börjessons äger idag 19 fastigheter på 12 orter i Västra Götaland, Skåne och Blekinge. På Börjessons driftsställen arbetar idag sju fastighetsskötare/fastighetstekniker som sköter den dagliga verksamheten. Vi söker nu en ny kollega som vill vara ansvarig för förvaltning av fastigheterna. Du ingår i koncernstaben tillsammans med kollegor inom HR, IT, Kvalitet och Miljö, samt Löneadministration. Tjänsten utgår ifrån Ängelholm men kan diskuteras. Börjessons strävar efter att följa marknadens och branschens behov vilket innebär att projekt fortlöpande varierar över tid. Senaste avslutade projekt är 2020 års byggnation av Audi hall i Karlskrona. Pågående projekt under 2021 är byggnation i Ängelholm. Börjessons jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vår koncernstab.

Tjänstebeskrivning

Fastighetsförvaltaren/Fastighetansvarig arbetar med uppföljning, utveckling och styrning av koncernens fastigheter. I ansvaret ingår även fastighets- och anläggningsförvaltning såsom ex. miljöstyrning och säkerhetshantering. Fastighetsförvaltaren säkerställer skötsel av den dagliga verksamheten på de olika driftställena genom samarbete med bolagens fastighetsskötare/fastighetstekniker.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Leda och planera förebyggande underhåll och reparationer av fastigheterna
  • Arbetet omfattar även upphandlingar av entreprenörer och tjänster
  • Systematiskt brandskyddsarbete, besiktningar och skyddsronder
  • Kontakter med myndigheter gällande tillstånd och rapporteringar.
  • Hyreskontrakt inklusive försäkringar.
  • Utföra och driva projekt av olika slag såsom driva ombyggnader och tillbyggnader
  • Undersöka och driva ständiga förbättringar inom miljö ex. solceller och effektivitet ex. ventilationsstyrning/optimering
Kvalifikationer

Du har relevant utbildning från yrkeshögskola eller högskola, minst 5 års teknisk samt 2 års administrativ erfarenhet. Kunskaper inom ventilation och/eller styr- och reglerteknik är önskvärt. Erfarenhet av arbetsledning är en fördel. Du har goda datakunskaper och har systemvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Som person är du genuint serviceinriktad vilket är viktigt var du än är inom Börjessons. Du är en erfaren förvaltare med goda kunskaper av att driva fastigheternas underhåll och utveckling samt driva ständiga förbättringar inom miljö och effektivitet. Genom ditt sätt att planera och utföra arbetet visar du att strukturera är en förmåga du har. Du är mån om att samarbeta såväl internt som externt. Du är van vid att skapa förtroende genom ditt sätt att vara och relationerna präglas av en känsla av lätthet. Din motivation och din vilja är något som syns utifrån ditt engagemang i arbetet. Söker du tjänsten vet vi att du till fullo känner dig trygg i din kompetens och dig själv som person.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till Börjessons fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2021. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare. Vid frågor angående tjänsten kontakta Koncernstabens chef Joacim Jäger via e-post: joacim.jager@borjessonsbil.se

Läs gärna mer på www.borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.