Skaderådgivare/skadebesiktare

Skaderådgivare/skadebesiktare

Vi söker en erfaren Skaderådgivare/skadebesiktare till plåt- och skadeverkstad

Vår plåt- och skadeverkstad är en av sex auktoriserade verkstäder för aluminium i Sverige. Vilket betyder att vi har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi tar exempelvis hand om Audi TT, Audi R8 och Audi A8. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består av arbetsuppgifter såsom att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av skadebesiktning och reparationer som oftast sker genom telefoni, mail eller internet, att ta hand om kunden fysiskt när denna kommer till anläggningen för att besiktiga/lämna in bilen. Upprätta kalkyl över skadan och att hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket, samt att lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Utföra skadebesiktning med kund
  • Upprätta en kalkyl i Cabas och planera in reparation.
  • Göra besiktningar vid garantifall.
  • Slutfakturera färdiga reparationer.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i din erfarenhet och kunskap inom karosseriadministration men även i dig själv som person. Genom ditt sätt att vara upplever kunderna hög service och kollegorna trivs såklart i samarbetet med dig. Det syns tydligt att du är motiverad och inriktad på att ge service såväl internt som externt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning på karosseri eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av liknande tjänst eller fordonsbranschen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta: Peter Gudmundsson, Servicemarknadschef via peter.gudmundsson@borjessonsbil.se

Sista ansökningsdatum är 2021-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.