Biladministratör

Biladministratör

Vi söker Biladministratör till bilavdelningen i Ängelholm

Börjessons behöver förstärkning till vår fullserviceanläggning i Ängelholm. På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till Bilavdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar fakturering, samt kontroll och kontering av leverantörsfakturor. Vidare ska du ta ut skattekrediter och ställa av inbytta bilar i bilregistret, samt lösa restskulder på bilar. Dessutom kommer du att arkivera försäljningsdokument och köpehandlingar enligt bokföringslagen.

Arbetsuppgifterna är även att färdigställa alla handlingar vid leverans av bilar, sköta biladministration enligt rutiner, ta hand om kontroll och inskrivning av nya bilar. Vidare ingår att beställa leveransarbeten på egen verkstad och internverkstad samt i förekommande fall hos externa leverantörer.

Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din närmaste kollega kommer vara Carola som varit biladministratör hos Börjessons i 9 år. Väsentligt är att du kan samarbeta men också arbeta självständigt. Du har hög servicekänsla och god kommunikation med säljarna.

Du kan ställa krav på att säljarna kommer in med fullständiga uppgifter vilket ökar servicenivån till slutkund. Du drivs av att lösa de problem som uppstår för att minimera leveranstiden i ärendet och minimera påverkan på slutkund. Dessutom kan du vara flexibel i olika arbetsuppgifter när det uppstår behov.

Ansvar är av största vikt för dig vilket bidrar till att uppgifterna du utför uppnår hög kvalité. Framförallt är det naturligt för dig att vara social och glad, samt inta ett positivt förhållningsätt.

Din bakgrund

3 årig gymnasieutbildning, erfarenhet ifrån bilbranschen och administrativ erfarenhet med inriktning ekonomi är ett krav. Du har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav. Systemvana är viktigt och ett plus är tidigare erfarenhet av systemen Palette, BAM och Bilvision.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Lars Bengtsson via mail på lars.bengtsson@borjessonsbil.se. Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Sista ansökningsdatum är 2020-10-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.