Redovisningsekonom till Båstadgruppen i Ängelholm

Redovisningsekonom till Båstadgruppen i Ängelholm

Ekonomiteamet på Båstadgruppen bjuder upp till härlig stämning, mycket humor och ett fint och nära samarbete, där det viktigaste är att dela med sig av sina kunskaper och att hjälpas åt. Teamet består av fyra personer och man rapporterar till redovisningschef Anette Sjödahl. En lugn och harmonisk ledare som finns där för dig.

Båstadgruppen växer och behöver utöka ekonomiavdelningen med en redovisningsekonom. Här erbjuds du en flexibel arbetsplats i ett bolag där man jobbar med välkända produkter. Det fina huvudkontoret är beläget i Ängelholm. Där har du ett eget rum om du vill.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löpande redovisning inklusive månadsbokslut för dotterbolagen
  • Båstadgruppen Norge AS (Försäljningsbolag)
  • Båstadgruppen Danmark AS (Försäljningsbolag)
  • Båstadgruppen Finland OY (Försäljningsbolag) fr o m 2023


 • Delaktig i rapportering av månadsbokslut till vår ägare Storskogen vilket sker i Aaro

 • Moms, AGI och periodisk sammanställning

 • Kundbonusberäkningar

 • Internfakturering och delaktig i koncernavstämning
Denna tjänst erbjuder stor möjlighet till utveckling via projekt även utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i några år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Båstadgruppen med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefina Gorthe Skafar på telefon josefin.gorthe@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se .

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allt startade med Båstadtoffeln 1907

1907 började August Johansson tillverka tofflor på gården i Bjäre. Det blev starten för Toffelfabriken i Troentorp och "Båstadtoffeln", som till slut utvecklats till Båstadgruppen. På vägen hände en hel del, fast det är nu när Sandryds, Top Swede och Matterhorn anslutit sig till oss som den nya och mest spännande version av företaget skapats.

Nu är vi en komplett leverantör av arbetskläder, skor och handskar. Både när det gäller förstklassiga produkter och kompetent personal. Respektive bolag hade sin distinkta kultur med mission och vision som Båstadgruppen nu kan dra nytta av. Innovation från Båstadgruppen, hållbarhet från Sandryds, funktion från Top Swede och design från Matterhorn.

Med en gemensam vision om att göra våra kunders och användares arbetsdagar tryggare och enklare. Båstadgruppen - Up to every challenge