Säsongsarbetare sökes till Allergon

Säsongsarbetare sökes till Allergon

Letar du efter ett sommarjobb på ett företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande arbete med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker.

Om uppdraget
Vi jobbar med ett udda arbete som innebär att vi samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen.
Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växterna med hjälp av vår utrustning. En mindre del växthusarbete förkommer man får därför inte vara rädd för att ta i när det behövs. Vi lever efter växternas rytm och arbetat innebär övertid, arbete på röda dagar och helger. Därför ser vi gärna att du som person är flexibel.

Man kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat.

Vi söker säsongsarbetare som är över 18 år som kan arbeta från juni till augusti och eventuellt någon månad till. Ordinarie arbetstiderna är förlagda måndag-fredag och du arbetar primärt dagtid, med viss övertid på vissa kvällar och helger. Då Allergon ligger ute på landet Välinge, mellan Helsingborg och Ängelholm med mycket begränsad kollektiv kommunikation, krävs det att man har körkort och tillgång till bil alternativt har moped/cykel.

Om tjänsten:
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning i juni och sträcker sig fram till augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vidare ser vi att du som person är driven, arbetssam och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Allergon
Allergon är en del av Thermo Fisher Scientific´s ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodprovsystem för att stödja klinisk diagnos och övervakning av allergier, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1,500 anställda världen över är IDD världsledande inom in-vitro allergitester och också ledande i Europa inom diagnostik för autoimmunitet.

På Allergon i Ängelholm är vi cirka 50 personer som arbetar tillsammans för att förse moderbolaget IDD i Uppsala med högkvalitativa allergena råvaror och vetenskapligt stöd för allergiverksamheten. Som en världsledande producent av allergena råvaror är Allergon även leverantör till många externa globala kunder som tillverkar läkemedel för behandling av allergier. Allergon tillverkar även pollenextrakt (API), som används i olika Healthcare produkter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joella Olofsson Via Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Allergon, Adecco, sommarjobb, studenter, student, växtmaterial, välinge, ängelholm, helsingborg, körkort,
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.