Butikssäljare till Nordsjö i Ängelholm

Butikssäljare till Nordsjö i Ängelholm

Till vår Nordsjö Idé och Designbutik i Ängelholm söker vi vår nya kollega som har stor passion för färg och känner stolthet i det arbete du gör - att sätta våra kunder i fokus.

Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd och serviceminded. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom service och försäljning samt ett intresse för tapeter, kulörer och design. Har du erfarenhet från färgbranschen är det meriterande men vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket.

Vad kommer du att arbeta med?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team på fyra personer samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom spackel, tapeter, måleriverktyg, arbetskläder med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både privatpersoner och målare med produktval, färgsättning och stilhjälp. I ditt dagliga arbete kommer du huvudsakligen att arbeta med:
  • Kundservice och försäljning av färg, tapeter och verktyg.
  • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor och skyltning i butiken.
  • Du arbetar med rådgivning och färgval för både inomhusprojektet och utomhusprojektet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% där arbetstiderna främst omfattar eftermiddagspass och helger. Du rapporterar till butikschef.

Nordsjö Idé & Design-kedjan ingår i AkzoNobel koncernen. I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.Din ansökan

Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta butikschef Patrik Larsson, 076- 610 18 28

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager, 070- 235 03 44.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!