Senior redovisningsassistent sökes på deltid

Senior redovisningsassistent sökes på deltid

Har du flerårig erfarenhet av redovisning och är intresserad av ett deltidsuppdrag? Har du dessutom erfarenhet av Visma 300 och Pyramid och vill komma till en inkluderande arbetsplats med högt i tak? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som redovisningsassistent kommer du att ha en bred roll där du stöttar vår kund i det löpande ekonomiarbetet. Detta innebär även att säkerställa att redovisningen håller hög kvalitet samt att rutiner och processer är effektiva. Vår kund är ett litet familjeägt företag, här råder en en trevlig stämning med högt i tak där din input/förslag/åsikter uppskattas och tas på allvar. Tanken är att du initialt kommer in någon gång i veckan och hjälper till med diverse ekonomiska göromål. Hur detta ska gå till rent praktiskt kan dock diskuteras med chef så att det passar både dig och företaget.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära:
 • Löpande bokföring/månads bokslut.
 • Löner
 • Registrering/kontering av leverantörsfakturor
 • Avstämningar
 • Moms och skattedeklarationer
 • Inkomstregistrera
 • Reseräkningar
 • Myndighetsrapportering
 • Intrastat och periodisk sammanställning
Tjänsten som redovisningsassistent är ett konsultuppdrag via oss på Adecco. Du kommer därför få en projektanställning via oss.

Om dig
Vi söker dig som är trygg i din kompetens och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från redovisningsbyrå. Du är bekväm i att använda både Visma 300, Visma online och Pyramid. Det är viktigt att du behärskar god svenska och engelska i tal samt skrift.

Som person är du självgående, noggrann, ansvarsfull och positiv. Då du kommer att vara en del av ett mindre kontor innebär det att du har ett brett ansvar vilket förutsätter att du dessutom är prestigelös. Om du trivs med att arbeta flexibelt och anpassa ditt arbete efter behov ökar det möjligheterna för dig att passa in och trivas på din nya arbetsplats.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av självständigt redovisningsarbete
 • Ordningsam och flexibel
 • Tidigare arbetat i Visma och pyramid
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson Via Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonom, Redovisningsekonom, Ekonomiansvarig, Löner, Visma, Adecco , Visma 300, Pyramid, Helsingborg, Ängelholm, Ekonomiassistent, Redovisningsassistent,
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.