Project Manager Pre-sales and Projects till Rittal

Project Manager Pre-sales and Projects till Rittal

Om tjänsten
I rollen Project Manager Pre-Sales and Projects på Rittal arbetar du på projektavdelningen med projektledning, teknisk sälj och support till våra kunder samt till våra regionsäljare i Skandinavien.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Teknisk support, råd och vägledning till kunderna av både system och produkt
  • Framtagande av tekniska lösningar, konstruktioner och ritningar
  • Offertframtagning och uppföljning
  • Projektledning
  • Behandling av reklamationer
  • Kontakt med huvudkontor, systerbolag samt andra leverantörer
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av teknisk försäljning eller motsvarande utbildning, gärna med inriktning på el, el för mekanik, elkraft eller kyla. Eftersom du kommer arbeta med projektledning, problemlösning och försäljning tror vi att du som person är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt att bygga förtroende hos andra.

Du är van att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter och vill utvecklas. Du motiveras av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder, ha fullt servicefokus och leverera goda resultat.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk erfarenhet eller utbildning, gärna med inriktning på el/ elkraft, el mekanik eller kyla.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Office. Vana av arbete i SAP eller liknande affärssystem är meriterande.
  • Du är strukturerad, lösningsorienterad, serviceinriktad och med ett affärstänk.
Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid, en 6 mån provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning med placering på svenska huvudkontoret i Ängelholm.
Intervjuer sker löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2022-12-16

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet.
På Rittal i Skandinavien hanterar cirka 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn. Omsättningen 2016 uppgick till drygt 580 MSEK.
Mer information om Rittal hittar du på deras hemsida www.rittal.se.

Kontaktuppgifter
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Rittal och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.Mallek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!