Operatör till Allergon strax utanför Ängelholm

Operatör till Allergon strax utanför Ängelholm

Är du en noggrann operatör? Har du tidigare erfarenhet av läkemedelsproduktion? Är du tillgänglig för uppdrag omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Allergon AB är marknadens ledande tillverkare av allergena råvaror. De bedriver verksamhet med produktion och försäljning för allergidiagnostik och terapi samt produktion av naturläkemedel. Allergon ingår i ThermoFisher-koncernens division för allergidiagnostik som är världsledande med ImmunoCAP-systemet. Företaget har ett 50-tal anställda och ligger i Välinge strax söder om Ängelholm. Besök gärna Allergons hemsida på www.allergon.com

Om arbetet
Arbetsuppgifterna består av många olika delmoment knutet till att ta fram olika allergener: såsom att odla mögel, sikta pollen, hantera olika typer av födoämnen, bereda medium, autoklavera, och frystorka. Dessa moment kräver att man är mycket noggrann och ansvarstagande. Du kommer att arbeta i ett team om 2-5 personer i renrumsmiljö med strikta rutiner där även städning av lokaler ingår.

Då tjänsten innebär att du måste följa krav avseende GMP, ISO, miljö- och skyddsföreskrifter är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet från läkemedels- och/eller medicinteknikindustrin är meriterande. Bra förståelse i engelska samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Vidare söker vi en person som är van att hantera dokumentation, uttrycker sig väl i text och är tekniskt intresserad. Då de arbetar med allergena råvaror är det av största vikt att du inte ha någon form av allergi. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område för denna typ av tjänst.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du inte har någon form av allergi
  • Tidigare erfarenhet av läkemedels eller livsmedelsproduktion
Om dig
Vi söker dig som är utåtriktad och kan arbeta både i grupp och enskilt. Då tjänsten innebär att du måste följa krav avseende GMP, ISO, miljö- och skyddsföreskrifter är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet från läkemedels- och/eller medicinteknikindustrin är meriterande. Bra förståelse i engelska samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Vidare söker vi en person som är van att hantera dokumentation, uttrycker sig väl i text och är tekniskt intresserad. Då de arbetar med allergena råvaror är det av största vikt att du inte ha någon form av allergi. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område för denna typ av tjänst.

Om anställningen
Tjänsten som Laborationstekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold på susanna.kanold@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.