HR Specialist till Rittal

HR Specialist till Rittal

Om tjänsten
Som HR Specialist kommer du verka operativt och konsultativt gentemot bolagets chefer och medarbetare. Genom ett coachande förhållningssätt bidrar du med specialkunskaper inom hela HR-området.

Rollen innebär anställning hos Rittal Scandinavian, med placering i Ängelholm. Du kommer även arbeta aktivt mot Rittal Norge, Rittal Danmark samt tillhörande servicebolag Eplan. Tjänsten innebär således nära kontakt och service mot fyra olika bolag inom samma koncern.

I din roll som HR Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Rekrytering och kompetensförsörjning
  • Driva utvecklings- och förändringsarbete
  • Bistå vid arbetsrättsliga frågor och förhandlingar
  • Personaladministration (till exempel anställningsavtal, förmåner och pension)
  • Ansvar för arbetsmiljöfrågor
  • Uppdatering av policys, dokumentation och rutiner
Tjänsten som HR Specialist innebär en direktrekrytering till Rittal som erbjuder en 6 månaders provanställning, som förväntas övergå i en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning och gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Vidare är du trygg i din kompetens, räds inte av att driva självständiga processer och tar gärna egna initiativ. Som strukturerad HR-specialist älskar du detaljer, brinner för det administrativa arbetet och möter nya utmaningar med en positiv can-do-attityd.

Du är van vid ett högt tempo och ditt lösningsfokus blir en möjliggörare för såväl kollegor som företaget i stort. Genom en god samarbetsförmåga, ett prestigelöst förhållningssätt och genuint intresse av att bygga relationer, kommer du här bidra till att bygga en stark laganda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant akademisk utbildning inom HR-området
  • Minst tre års erfarenhet av självständigt arbete inom HR och arbetsrätt
  • Erfarenhet av att konsultera i arbetsgivarfrågor gentemot chefer
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.

Kontaktuppgifter
På grund av semestertider påbörjas urval och intervjuer först efter vecka 32, välkommen med eventuella frågor då till ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Rittal, Skåne, Ängelholm, HR, HR specialist
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.