Administratör med SAP kompetens till Eplan

Administratör med SAP kompetens till Eplan

Om tjänsten
Som Administratör kommer du att arbeta för Eplan som är del av Friedhelm Loh Group som har sina lokaler i Ängelholm. I rollen som administratör med SAP kompetens kommer huvudfokus att vara förbättringsarbete. E-plan har under flera år befunnit sig under kraftig tillväxt och nu utökar företaget teamet med en Administratör som kommer att arbeta strukturerat med förbättringar och se över hur interna processer i företaget kan bli ännu bättre. Utöver det kommer du att supportera med kunddialoger och orderläggning i SAP.

I din roll som Administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbeta processorienterat med förbättringar
  • Arbeta konkret med orderhantering, kundsupport och effektivisering
  • Skicklig i användandet och utnyttjandet av SAP
Tjänsten som Administratör är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en administrativ och serviceorienterad bakgrund. Har du dessutom en dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete är detta en stor konkurrensfördel. Eplan har affärssystem SAP och det underlättar för utförandet av tjänsten om du har erfarenhet av det sedan innan.

För att trivas i organisationen är det viktigt att du som person trivs att arbeta i ett större företag där den familjära känslan präglar samarbeten, dialoger och förståelse mellan funktioner. Att vara affärsmässig oavsett funktion i företaget faller sig naturligt hos Eplan. Då företaget har huvudkontor i Tyskland ställer vi krav på goda kunskaper i det engelska språket både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem SAP
  • Du har en drivkraft och vilja att arbeta med förbättringar och effektivisering
  • Har tidigare arbetat inom administration och service
  • Engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Eplan
EPLAN tillhandahåller mjukvaru- och servicelösningar inom elektroteknik samt automation och mekatronisk teknik. Företaget utvecklar en av världens ledande mjukvarulösningar för maskin- och panelbyggare. EPLAN är också den perfekta partnern för att effektivisera utmanande tekniska processer.

Både standardiserade samt anpassade gränssnitt till ERP- och PLM/PDM-system säkerställer datakonsistensen längs hela värdekedjan. Att arbeta med EPLAN innebär gränslös kommunikation över alla tekniska discipliner. Oavsett om företaget är stort eller litet så kan användarna tillämpa sin kompetens mer effektivt. EPLAN vill växa med kunder och partners och driver integration och automation inom teknikutveckling. Globalt stödjer EPLAN över 55 000 kunder. »Efficient engineering» är fokus.

EPLAN grundades 1984 och ingår i den ägarstyrda Friedhelm Loh-koncernen. Friedhelm Loh Group är världsomspännande med 18 produktionsanläggningar och 80 internationella dotterbolag. Hela koncernen sysselsätter 12 000 personer och genererade intäkter på cirka 2,6 miljarder euro år 2018. För elfte gången i rad har familjeföretaget vunnit utmärkelsen »Top German Employer» år 2019. Dessutom blev Friedhelm Loh Group erkänd som »Top vocational trainer» enligt en studie av Deutschland Test and Focus Money.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, SAP, Eplan, Rittal, Ängelholm, Jobb, Karriär, Effektivisering, Utveckling, Karriär,
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.