Junior Operatör med tekniskt intresse

Junior Operatör med tekniskt intresse

Trivs du i en självständig arbetsroll och har ett genuint intresse för att arbeta med tekniskt utmanande processer? Vill du även tillhöra ett nytänkande företag där samarbete och kommunikation står i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en tekniskt driven Stansoperatör till Herpa Techs laminerings- och stansmaskin. I denna roll kommer du till kärnan i företagets verksamhet och till tillverkningen av deras produkter, vilka är skräddarsydda och framtagna i nära samarbete med företagets kunder. Du kommer att erbjudas en gedigen upplärning inledningsvis i tjänsten men arbetet innebär även i sin natur löpande utveckling längs vägen då det hela tiden är nya projekt på gång.

Både företaget och produktionsteamet karaktäriseras av personligt engagemang, gemenskap och samarbete. Idag befinner sig på Herpa Tech i en expansiv fas och söker därmed efter ytterligare en positiv och engagerad medarbetare. Om du är en kommunikativ lagspelare som är lojal och hängiven kommer du att trivas här!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Herpa Tech.

Arbetsuppgifter

Företagets processer är väldigt exakta och beskrivna i detaljerade ritningar vilka du som Stansoperatör måste kunna läsa och följa. Kunderna ställer också höga kvalitetskrav på levererade produkter vilket även kräver mycket mätningar och dokumentation i din roll i produktionen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som talar och skriver svenska obehindrat för att kunna läsa och förstå dokumenten, samt att du har en avslutad gymnasieutbildning.

Du behöver inte komma in med några förkunskaper även om tidigare erfarenhet av liknande roller är meriterande. Det är istället dina personliga egenskaper som blir avgörande i denna roll där vi söker dig med ett genuint intresse och ett driv för att arbeta med teknik. Som person är du mycket noggrann, exakt och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Tjänsten passar dig som vill satsa långsiktigt och utvecklas tillsammans med bolaget. Du har en god samarbetsförmåga där du trivs med teamarbete men har även förmågan att arbeta självständigt. Om du inte är rädd för att kavla upp ärmarna, är effektiv och dessutom är tillräckligt strukturerad och noggrann för att hantera finjusteringar kan detta vara tjänsten för dig!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid (skiftarbete över vardagar, varannan vecka morgon/kväll).
  • Placering: Ängelholm
  • Kontaktuppgifter: Sophie Olsson
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Herpa Techs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Herpa Tech är ett ungt och modernt företag som bedriver egen tillverkning av tekniskt avancerade processer med inriktning mot områden inom RFID, medicin och säkerhet i rena och fina produktionsmiljöer. Med höga kvalitetsstandards siktar dem på att erbjuda sina kunder tekniska lösningar som tillför värde. Detta inkluderar full service från design, prototyper och fulltalig produktion av tryckta och självhäftande komponenter.