Drifttekniker till Ängelholm!

Drifttekniker till Ängelholm!

Vill du vara med och utveckla arbetet med IXX IT-Partners datahall, drifttjänster och molnlösningar? Här kommer din tidigare erfarenhet inom området att värdesättas och du får möjlighet att arbeta med det du tycker är extra intressant!

Information om uppdraget

IXX IT-Partner hjälper sina kunder att skapa tillväxt genom IT-lösningar, support och drift. De håller till i en charmig stallbyggnad som renoverats och gjorts om till fräscha kontorslokaler. Här är man mån om dig som medarbetare och din utveckling både i rollen och som person samt att ha en god stämning bland kollegorna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. På sikt finns goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med underhåll av servrar, driftsättningar, felsökning samt förebyggande underhållsarbete, serveradministration och hantering av incident och problemärenden. Du kommer framför allt att arbeta in-house och i er egen datahall men också on-site ute hos kund. IXX IT-Partner vill verkligen ta vara på din tidigare erfarenhet och det finns därför goda möjligheter att jobba med att utveckla och förbättra arbetet med drifttjänster, molnlösningar och datahallen. I din roll har du ett tätt samarbete med dina kollegor på second line och din närmsta chef Anna.

Vi söker dig som
  • har några års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker
  • har B-körkort samt tillgång till egen bil
  • svenska
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar egna initiativ och gillar problemlösning. Du är kommunikativ och tycker det är viktigt med ett bra samarbete med dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Ängelholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IXX IT-Partners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se