Innesäljare

Innesäljare

Fyrfasen Energi AB söker nu en Säljare. Anställningen påbörjas inledningsvis som ett bemanningsuppdrag (3 månaders visstidsanställning) med möjlighet till förlängning
Tjänsten är placerad i Ånge eller Sveg

Beskrivning:
Som säljare hos Fyrfasen Energi kommer din huvudsakliga uppgift vara att jobba med försäljning mot privatkunder, nya likväl som befintliga kunder.  Arbetet som Säljare förutsätter stort eget ansvar och självständigt arbete. Du kommer planera och driva hela säljprocessen, göra behovsanalyser, kontakta och besöka befintliga och presumtiva kunder, förhandla, offerera och skriva avtal.

Hos Fyrfasen kommer du arbeta mot individuella- samt gemensamma försäljningsmål i strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön. 
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har förtjänsten relevant utbildning med ekonomisk och/eller administrativ inriktning. Utbildning inom försäljning är meriterande. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har tidigare säljerfarenheter med gott resultat. Har du erfarenhet från elhandel är ett plus men det viktigaste är dina personliga egenskaper och din förmåga att skapa relationer samt att du kan omvandla möjligheter till faktiska avtal.

Vi tror att du som söker har/är:
  • god systematisk och administrativ förmåga
  • god samarbetsförmåga
  • god social förmåga
  • stark drivkraft och uthållighet
Då vi är verksamma på den svenska marknaden, är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Anställningsform:
Visstidsanställning (3 månader) med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal 

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Ånge
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.fyrfasen.se/om-fyrfasen/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se